Alla inlägg den 16 april 2014

Av februaritjejen - 16 april 2014 10:44

Hej! Idag tänkte jag ge tips vad man kan göra nåt kul på påsklovet! Så här kommer tipsen:


Pynta hemma:

Varför inte pynta hemma så det blir fint och snyggt. Hänga påskägg, grenar med fjädrar på. Hälla lite påskgodis i en skål, byta till en fin påskduk, eller bara njuta av påsken.


Gör påskgrenar:

Påskgrenar är fint. Du behöver grenar fjädrar och du kan ta också glitter och annat du har hemma som du kan pynta på grenen. Du tar en gren och antingen tejpar eller limmar fast fjädrar, helst olika färger, sedan kan man klistra lim på grenen och sedan hålla den över en soptunna och hälla på grenen glitter så det fastnar på grenen, sedan blir det fint och snyggt! Sen är det klart!


Gör påskpresenter till dina vänner:

Göra sin vän glad på påsken är roligt, de blir glada och du blir på bra humör! Du kan göra egen påskgodis och sedan lägga det in i en påskägg som du själv har pyntat! Eller så kan du sy en fin tygpåse och sen finns det där inne en fin present! Du tar ett helt vanligt tyg helst en färg som passar till påsken, sedan klipper du den i den storleken som du vill ha det sedan syr du sidorna så det inte ramlar ut nåt. Inne i tygpåsen kan du lägga ett ägg som du kanske har målat men helst inte ett riktigt ägg, så den inte går sönder och förstör hela tygpåsen!



Va en påskkärring!

Varför inte klä ut sig till en påskkärring! Hitta nåt hemma, en halsduk, en klänning, ett par skor, sen kan du ha en liten söt korg och gå och säga glad påsk! Antingen kan du bara säga glad påsk eller sjunga en visa, du kan hitta på en egen. Sen ska ni ju vara glada när ni bjuder på eran glädje!


Påskäggstävling!

Gör egna eller köp chokladägg , det här kan man göra med en kompis, du kan iallafall inte göra det själv! Helst att ni har många chokladägg, sedan tar ni två skålar och delar upp chokladäggen lika många, sen ska ni äta upp de samtidigt, den som är först klar, vinner!!!!


Påskäggsjakt!

Antingen kan dina föräldrar gömma påskäggen, eller nån annan, helst att det ska vara stort! Kanske i skogen! Då ska han/hon gömma påskäggen, helst att ni är många stycken som letar efter äggen och den som hittar mest påskägg vinner!!!!


Påsksång!

Gör en egen påsksång! Hitta på en låt som handlar om påsken den måste ha ord som handlar om påsken tillexempel: Påsk, påskägg,choklad,häxor,påskhare,påskkärring,påsklov

,påskmiddag,påskfika. Du kan säkert hitta på fler ord som har med påsken att göra!


Hoppas ni är glada över detta inlägg och att ni gör nåt av de här tipsen! Hejdå

Av februaritjejen - 16 april 2014 10:21

Glad påsk allihopa! Hoppas ni har en underbar och rolig påsk! Många har påsklov och är hemma och äter påskgodis, på påsken ska man njuta! Då kan man äta påskgodis och vara påskkärring! Iallafall så önskar jag er en glad påsk!    Ha en trevlig glad påsk! Hejdå!




               








Bilderna från google


Glad påsk!





Sök i bloggen

Februaritjejen!

 

 

Hej! Jag är en tjej som skriver om min vardag, puberteten,tips m.m. Kommentera gärna vad ni tycker om min blogg!

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

omröstning

Vad vill du att jag ska skriva för inlägg?
 tips/tags/thisorthat
 om puberteten
 min vardag
 recept
 djur

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

RSS

Gästbok

Gästbok

HTML-profilhjärtan

HTML-stjärnor bakom musen

HTML-text

html-bild1

HTML-bakgrund

HTML-bakgrund


Ovido - Quiz & Flashcards